Polar Shift Oy on työntekijöidensä omistama yritys

Tarjoamme parhaita menetelmiä ja työkaluja asiantuntijatyön koordinoimiseen ja tiimityön tehostamiseen. Yritys on perustettu vuonna 2009.

Me Polar Shift Oy:ssä uskomme, että sosiaalisen median parhaita käytäntöjä voidaan menestyksekkäästi tuoda organisaation sisäiseen käyttöön. Perusajatuksena on, että organisaatiolla on omassa sisäisessä käytössään sähköinen palvelu, joka on tarkoitettu ryhmätyön tekoon. Mielestämme ryhmätyöohjelmisto on ratkaisu nykypäivän työnteon kehittämiseen. Lisäksi uskomme, että Confluence on markkinoiden paras tuote, joka yhdistää sosiaalisen median kommunikointitavat vaativimpiinkin yritysmaailman dokumentointi- ja tiedonjakotarpeisiin - turvallisesti, helposti ja ilman kompromisseja.

Yrityksen perustajilla on laaja kokemus sähköisistä järjestelmistä, niiden hallinnoinnista, käyttöönotosta ja suunnittelusta. Kokemuksen avulla olemme etsineet kansainvälisiltä markkinoilta valmiita tuotteita, joiden avulla asiakkaamme voivat entistä helpommin tehdä hankkeita ja töitä ryhmässä.

Edellytämme edustamiltamme tuotteilta, että ne tarjoavat teknisen toimivuuden lisäksi uudenlaisia parhaita käytäntöjä (Best Practices) työntekoon. Polar Shift Oy on Atlassian Silver Solution Partner.

image22

Henkilöstömme

Jesse Lahtinen

Jesse on Polar Shift Oy:n toimitusjohtaja sekä kokenut Confluence ja web asiantuntija.

Jaakko Linnosaari

Jaakko on Polar Shift Oy:n tekninen johtaja ja kokenut Jira ja tietokanta asiantuntija sekä ohjelmistokehittäjä.

Antero Aunesluoma

Antero vastaa Polar Shift Oy:n koulutuspalveluista ja on kokenut Confluence ja Jira kouluttaja.